Povratak

Maxi Pet Club

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Capture20 nou

CUPON CADOU 20 LEI

Pentru cumpărături de minim 200 lei primiţi un voucher de 20 lei care poate fi folosit la următoarea vizită în magazinele noastre. 
Veniţi la magazinele Maxi Pet cu o listă lungă de lucruri de cumpărat? Preferaţi să vă aprovizionaţi o singură dată pe lună cu toate cele necesare pentru hrănirea şi întreţinerea animalului dumneavoastră de companie? Doriţi să-i faceţi o surpriză animăluţului dumneavoastră şi să achiziţionaţi un produs valoros pentru aniversarea sa?

Vă recompensăm cu un cupon cadou de 20 lei dacă valoarea cumpărăturilor depăşeşte 200 lei. Cuponul cadou poate fi utilizat la următoarea dumneavoastră vizită, cel mai devreme a doua zi. Iar dacă şi atunci valoarea totală a bonului (după folosirea voucherului) este peste 200 lei, veţi mai primi un cupon cadou de 20 lei. Voucherul poate fi folosit pentru a achiziţíona orice articol din magazinele Maxi Pet, cu excepţia produselor din cadrul farmaciei veterinare.

 

Card Club nou

 

 

Cardul Maxi Pet Club poate fi folosit pentru obţinerea de beneficii sau discounturi o singură dată pe zi. Un client Maxi Pet poate folosi un singur card Maxi Pet Club pe zi. 

Folosirea voucherului de 20 lei nu poate fi combinată cu un alt discount din cardul programului pentru membri sau cu participarea la programul REDUCERI MASIVE care presupune colectarea de buline adezive.

Acest program de discount este destinat consumatorilor finali şi nu poate fi utilizat în cazul solicitării de factură în scop comercial. Cuponul cadou poate fi obţinut şi folosit doar la achiziţionarea şi plata produselor în cadrul magazinelor fizice MAXI PET şi nu poate fi obţinut şi folosit în cadrul comenzilor online pe www.maxi-pet.ro.

 

 

 

pc-loyalty-card

 

      Discount pentru membrii Maxi Pet Club

     Primiţi o bulină adezivă la achiziţionarea de produse în valoare de minim 50 lei. 

     Colectați 2, 4 sau 6 buline şi la următoarele cumpărături beneficiaţi de reduceri de:                     

     5% pentru 2 buline

     10% pentru 4 buline

     15% pentru 6 buline

 

Pentru a beneficia de reducerea aleasă de dumneavoastră trebuie să lipiţi bulinele pe carnet şi să predaţi carnetul la casa de marcat, împreună cu cardul de membru (numărul cardului trebuie scris şi pe spatele carnetului).

Cereţi un carnet pentru buline la vizita dumneavoastră la MAXI PET. Membrii Maxi Pet Club achiziţionează produse în valoare de minim 50 lei primesc o bulină adezivă. Pentru a obţine acestă bulină este obligatoriu să prezentaţi casierului cardul de membru Maxi Pet Club. Se acordă o singură bulină pe zi pentru fiecare membru, indiferent de numărul cumpărăturilor efectuate. În momentul în care beneficiaţi de reducerea aleasă, nu veţi primi o nouă bulină. Acest program de discount este destinat consumatorilor finali şi nu poate fi utilizat în cazul solicitării de factură în scop comercial. Carnetul REDUCERI MASIVE şi bulinele adezive pot fi obţinute şi folosite doar la achiziţionarea şi plata produselor în cadrul magazinelor fizice MAXI PET şi nu pot fi obţinute şi folosite în cadrul comenzilor online pe www.maxi-pet.ro.

ALEGEREA DISCOUNT-ULUI DORIT
Discountul poate fi obţinut doar după colectarea a 2 buline adezive (5% reducere), 4 buline adezive (10% reducere) sau 6 buline adezive (15% reducere).

Aplicarea reducerii se poate face la următoarea vizită de cumpărături în cadrul magazinului MAXI PET, după ce aţi colectat numărul dorit de buline, cel mai devreme în ziua următoare. La folosirea carneţelului REDUCERI MASIVE cu numărul de buline adezive colectate, îl predaţi casierului însoţit de cardul de membru Maxi Pet Club, al cărui număr este de pe verso corespunde cu numărul de card înscris pe carnet.

FOLOSIREA DISCOUNT-ULUI ALES
Pentru a beneficia de reducerea aleasă de dumneavoastră trebuie să lipiţi bulinele pe carnetul REDUCERI MASIVE şi să predaţi carnetul la casa de marcat, împreună cu cardul de membru Maxi Pet Club (numărul cardului trebuie scris şi pe spatele carnetului).

Discountul se poate aplica doar până la data indicată în cadrul carneţelului cu buline colectate. Valoarea maximă a cumpărăturilor efectuate cu acest discount este de 1.000 lei, în cantităţi destinate utilizării familiale, în limita a 100 kg. Acest program de discount este destinat consumatorilor finali şi nu poate fi utilizat în cazul solicitării de factură în scop comercial. Discountul nu poate fi cumulat cu alte cupoane, promoţii sau reduceri.

Un membru Maxi Pet Club poate avea un număr nelimitat de carduri de discount REDUCERI MASIVE, dar pentru aplicarea discount-ului dorit toate bulinele adezive trebuie să fie lipite pe un singur card care va fi predat casierului. Cardul Maxi Pet Club poate fi folosit pentru obţinerea de beneficii sau discounturi o singură dată pe zi. Un client Maxi Pet poate folosi un singur card Maxi Pet Club pe zi.