Povratak

Dieta cainilor din rasa Husky

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Capturef

Bogdana Lupascu, dr. med. vet.
MAXI PET Militari Shopping, Bd. Iuliu Maniu, nr. 546-560, Bucureşti 

Î: Buna ziua!

Am și eu o întrebare in ceea ce privește noul membru al familiei mele, un Husky de 7 luni.

Pana acuma a fost hrănit cu hrana de 450 lei pentru 17kg. Eu neavând acest buget de investiție lunar, voiam sa va intreb ce hrana/brand imi recomandați sa cumpăr ? Întradevăr nu as vrea sa fie foarte scump, dar nici de proasta calitate. Vreau sa’mi cresc noul membru de familie bine și cu responsabilitate.

Va multumesc!


R: 

Câinii din rasa Husky sunt câini de talie mare ce au nevoie de o hrană cu conținut ridicat de proteine, vitamine și calciu pe perioada de creștere. Recomandarea ar fi să alegeți o hrană specifică pentru câini adulți, de bună calitate, pe care să o administrați conform cu tabelul indicat de producător. Cantitatea de hrană administrată într-o zi diferă și de la o gamă la alta deoarece și formulele hranei diferă de la o gamă la alta.
Din gama superpremium enumerăm câteva tipuri: Acana, Orijen, Rustican,Carnilove, Hill's, Purina Proplan, Brit Care, Advance, Belcando. De asemenea se găsește și hrană sub formă umedă- conserve sau plicuri. Dacă se administrează hrană uscată cu umedă, atunci din cantitatea zilnică de hrană uscată se scade aproximativ un sfert din cantitatea indicată de producător.

buton veterinar 1

ÎNTREBAŢI VETERINARUL!

Intrebați veterinarii noștri la adresa de email: veterinar@maxi-pet.ro